donderdag, december 23, 2010

Dag Nico M (bis)

Dag Nico M. 't Was gisterenavond inderdaad zeer aangenaam en voor herhaling vatbaar. Maar dan als ik de volgende dag niet moet werken.

Met uw vraag:" 't Was toch aangenaam?" laat u mij vermoeden dat er u het "teen en tander" is ontglipt. Nico, maak u geen zorgen, 't was hypergezellig ... op een paar "genante" momenten na.

Een reconstructie van de bezwarende feiten. Ware het niet van ons (Kurt D & ikke), dan had een nacht tussen 4 muren en 1 celdeur er misschien wel ingezeten.

Feit 1: Ik geef toe dat het opzwepende muziek was. Ook de jonge deernen waren niet vrij te pleiten maar tussen de wulpse meiden op de tafels gaan dansen was toch iets te riskant voor uwe gezegende leeftijd. (met alle respect natuurlijk voor uw uitstekende fysieke paraatheid). Nog een geluk dat Kurt D en ikke u konden tegenhouden. Dat uw vest en broek enkele schuurtjes opliepen, daar konden we natuurlijk niks aan doen. U bent een sterk mens Nico M.
Met al uw enthousiasme op de tafels willen springen en al zingend (eigenlijk tierend):"Waar is da fiestje?" was het voor ons, 2 verbouwereerde, serieuze mensen als Kurt D en ikke, alle hens aan dek.

Feit 2: Dat de godendrankjes met de regelmaat van een Zwitserse koekoeksklok bij ons halt hielden was natuurlijk ideaal om onze vochtigheidsgraad op peil te houden. Ik maak er maar koekoeksklok van omdat u ook telkenmale "koekoek" riep als er iemand passeerde. Vele skone madammen konden dat wel pruimen, 1 van humor gespeende kleerkast duidelijk niet toen hij zei dat er wel eens een koek op uw ... kon landen.Nog een geluk dat uw 2 beste vrienden (tot in de late uurtjes) de slagen (en verwondingen) voor u opvangden. Nu, de regelmaat van die koekoeksklok was volgens u een beetje aan de trage kant want je wou absoluut helpen en achter den toog de tapkast bedienen. "'k Hé heel miene studentetied nie anders gedoan" hielp niet, den baas wou u niet achter den toog! Dat was tevens ook het moment dat uw hemdje sneuvelde toen we (Kurt D & ikke) u weeral met man en macht moesten tegenhouden.

Maar, laat u niks wijs maken Nico M, 't was een zeer aangename en onvergetelijke avond. (zeker voor de andere stamgasten). Op een schappelijk uur en een kleine wenk van de waard (hij had al een half uur alle lichten uit gedaan) zijn we in alle rust vertrokken om te gaan genieten van een ontnuchterende wandeling en een toch wel heel korte nachtrust. Gesnurkt???

Nutteloze weetjes:

  • Een man scheert zich in zijn hele leven ongeveer 60 uur. (ikke minder)
  • De mus die de stenen van Domino Day omgegooid heeft staat in het guinness book of records als de eerste mus die 34000 stenen heeft omgegooid. (Nico M staat er in als de eerste die in 1 keer 7 Duvels omgooide)
  • Je kan jezelf niet kietelen. (Nico M wel)
  •  Er is een kikker (cane toad in engels) en als je die likt wordt je stoned. (te verkrijgen bij Nico M)
Waarschijnlijk het mooiste Kerstliedje aller tijden:

4 opmerkingen:

Tiny zei

Die wordt de komende dagen ook bij ons weer onder de kerstboom gedraaid.

De Nico zei

Oei ... er was daar nog iemand aanwezig zeker met de naam Nico M. ???
Groetjes .

. zei

Een hele fijne feestdagen.
En tot 2011
Groeten Team Storm

Cremke zei

Had het al in huis, en heb het nog eens van onder stof gehaald. Pogues yes i like it. En waar was da fiestje? Lijkt ook leuk. Miss voor de Nico ietske minder. Maar dat hebben we ook wel al eens meegemaakt