zaterdag, oktober 08, 2011

The triangle man

Ik ben een triangel man!
Iedereen doet een beetje smalend over de triangelspeler in een muziekgroep. Maar alle echte muzikanten weten dat hij onontbeerlijk is in het team.

Hij is low profile, absoluut geen macho, zachtaardig en lief voor iedereen. Meestal is het ook de slimmerik van de bende. Absoluut niet de frontman, integendeel Buiten zijn af en toe noodzakelijk slagwerk op de diehoekige metalen staaf, staat hij meestal in de hoek van het podium of gewoonweg ernaast. Het podium kan hem gestolen worden. Het zaakje regelen in de schaduw van de gitarist of zanger is meer zijn ding.

Als zelfs een groep als de fantastische Foo Fighters een triangelspeler in hen midden hebben .. dan hebben we het wel begrepen zeker.




By th way. Onlangs kreeg ik de opmerking dat er "dt" fouten in deze blog te bespeuren vielen. Het volgende moet u weten. Dit is geheel te wijten aan mijn slecht functioneren ... (d, t of dt?)
keyboard. Ook "blogger" is verantwoordelijk omdat ze deze flagrante fouten in de Nederlandse spelling zomaar onbestraft toelaat op het wereldwijde internet.

Geen opmerkingen: