maandag, oktober 24, 2011

Sportiefste ploeg van Izegem

Zondag was er de laatste proef in het kader van de "Sportiefste ploeg" van Izegem. Als we wonnen met IVAC mochten we meteen de trofee definitief meenemen. Maar, we hebben dus niet gewonnen. De Izegemse Gymclub was deze keer de grote en terechte winnaar. Proficiat aan onze sportieve tegenstanders.

KFC Izegem was eervol derde, een mooie prestatie die we nog nooit hebben kunnen leveren in het verleden. Tijdens de volksspelen verloren we met KFCI punten op de concurrentie maar tijdens de behendigheidsproef scoorden we zeer goed. Een toptijd neergezet door youngster Yari Verstraete, goed voor een derde plaats. Het stapelen van bekertjes liep verkeerd af en daar verloor hij de 5  seconden die hij tekort kwam op het einde. Mama en papa zullen hem de hele week laten afwassen zodat hij in het vevolg met bekertjes kan omgaan.

Yari in actie
De 2 andere topfavorieten waren nog enkele seconden sneller. Gym Club won met de snelste tijd en op enkele seconden "sneuvelde" Kjell Vandaele op een meer dan verdienstelijke tweede plaats.

Kjell in de achtervolging
Aangezien ik aangesloten ben bij IVAC (tweede) en KFCI (derde) stond ik 2x op het podium! Om niemand tegen de schenen te trappen heb ik mij neutraal opgesteld en gewoon niet deelgenomen aan de proeven. Ik was er voor beide teams en heb dan ook een beetje van het ene ploegje naar het andere "gezapt". Dat al naargelang er een traktaat op komst was! :-)

Deze echte vent had redenen om te trakteren. Op zijn 50stig verjaardag was hij toch op de afspraak om zijn ploegje te helpen! Bart Delbeke, ne dikke proficiat.

hieronder alle beelden.
volksspelen_012011

Geen opmerkingen: