zaterdag, februari 06, 2010

IVAC - COOPER TEST

Deze morgen organiseerden we traditiegetrouw de "Voorjaars-Cooper-Test". IVAC staat al enkele jaren garant voor de organisatie van enkele pistewedstrijden/testen in het voorjaar en het najaar.

Begonnen werd er met de 12 minutenloop. Later volgen nog de 5km, de 10km en de uurloop. Deze "testen" staan open voor alle sportievelingen, lid of geen lid van onze club.

23 atleten, de ene al meer in conditie dan de andere, gingen van start in ideale weersomstandigheden. 2 bestuursleden, Koen & Martin waren ook van de partij. Zij liepen ondanks een niet al te perfecte voorbereiding (lees: geen) toch een puike wedstrijd. Ik liep, en dat al sedert een lange tijd, niet mee. kMoest fotoos trekken. Maar de goesting zal terugkomen ... ooit ... binnenkort.

foto boven: snelste van de bende Filip Colpaert.

foto boven: ook de dappere dames waren van de partij. Veerle & Kari

foto boven: Voorzitter van de FLAC Izegem, Patrick Decoster (met pet), zwoegend in het spoor van Filip Verlinde

foto boven: alles verliep onder de deskundige leiding van Stefaan V. Zijn motto: streng maar rechtvaardig!

foto boven: bestuurslid Patrick Verholle zorgde voor de drank van de lopers en voor de koffie (voor iedereen) nadien. Een werk van barmhartigheid die hij met veel liefde vervult.

den uitslag: bij Pieter Vermandere moeten er 400m oftewel 1 ronde afgetrokken worden. Dank u wel voor de rechtzetting Pieter. (Nu ik deze zin nog eens heb gelezen hoop ik dat jullie snappen wat ik bedoel en dit niet dubbelzinning oppakt)

hieronder alle foto's, de ene al beter dan de andere.
COOPER TEST 06 FEBRUARI 2010

Geen opmerkingen: