zaterdag, juli 25, 2009

Stratenloop Bosmolens - de foto's


Gisteren konden de sportievelingen weer aan de slag in Izegem. Kleine en grote kinderen wedijverden met elkaar tijdens de jaarlijkse Bosmolensloop. Voor de kleintjes 1 ronde, de grote jongens en meisjes konden kiezen tussen 5 of 10km.
De organisatoren van het 3-daagse feest op de Bosmolens hadden weer hun best gedaan om samen met IVAC een leuke wedstrijd aan te bieden. Ik kon niet meedoen aangezien ik de prachtige inspanningen voor de eeuwigheid moest vastleggen. Gelukkig kan het nu digitaal, 't zou anders een duur grapke zijn. Meer dan 500 foto's (zie onderaan) waarbij er na eeen scherpe controle veel sneuvelen en in mijn "prullenbak" terechtkomen. Dat wil niet zeggen dat de foto's die wel beschikbaar zijn op dit blog van uitstekende kwalitiet zijn. Maar hier laat ik de atleten op de foto zelf beslissen als ze hem willen downloaden, om later in te kaderen, of niet. Meer aandacht voor achtergrond, inkaderen, ... kan nog beter maar 'k ben ook nog maar een beginnend amateurke.
Toch een aantal beroemdheden (in bloggerland) voor de lens gekregen en een paar zeer fotogenieke atleten in volle inspanning kunnen vastleggen. Oordeel zelf maar.

Foto boven: Eddy, één van de grote bezielers van het bosmolensfeest, is aan de kwaliteitscontrole bezig

Foto boven: voorrang aan de jeugd.

Foto boven: Sportieve familie

Foto boven: Een sterke prestatie.

Foto boven: grote dorst. Pintje of water?

Foto boven: allemaal toppers

Foto boven: Een verfrissing voor Herman

Foto boven: Patricia in goed gezelschap

Foto boven: Sympathieke Nico, IVAC's persoonlijke winnaar, :-) knipoogje naar de fotograaf, 't is in de "sjakoche".Foto boven: Luc met zijn (mijn) beloning. Santé!

Later volgt de uitslag. Hieronder alle foto's vrij te downloaden. Klik op de foto om het album te openen. Proficiat aan allen.

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Bosmolensloop 2009

Ook kan je naar de site van IVAC gaan om info te krijgen over dit en andere wedstrijden.

4 opmerkingen:

http://paardterugopstal.skynetblogs.be zei

Prachtig verslagje metfotokes , knap in elkaar gestoken !!

natalie zei

Prachtige foto's Etienne...had je wel gezien maar eerlijk gezegt niet herkend.Op de foto bovenaan je blogje zie je er iets anders uit. Volgende keer dan maar...

Bart Colpaert zei

Hey Stefaan!! Knappe foto's, waarvoor dank!!

Ik had uw enorme lens opgemerkt en dacht wel dat het een nieuw speelgoedje was ;)

Greetz Bart

Herman zei

Prachtig gedaan en bedankt voor de mooie foto's :-)