dinsdag, juli 03, 2012

1/2 marathon Kastelenloop Izegem


Zaterdag was het weer zover, IVAC organiseerde terug DE 1/2 marathon van Vlaanderen, de kastelenloop.
Nergens kan je voor zo'n laag inschrijvingsgeld zoveel waardevolle prijzen winnen. Niet alleen de eerste kaapt de mooie prijzen weg ook de laatsten krijgen waar voor hun geld.


De gezinsjogging kon nog beginnen met een gezellig zonnetje en een aangename temperatuur. Vele joggers en wandelaars haspelden hun rondjes af om zoveel mogelijk tombola loten te versieren.

DAPALO was terug aanwezig met een grote & skone groep sportievelingen.

Een sympathieke verschijning dit jaar was Kimberly Desimpelaere. Deze Izegemse "skone" is kandidaat Miss Vlaanderen en Miss België. Als ze het skoonste lintje wint komt ze volgend jaar opnieuw. Misschien wel als deelneemster.

Kimberly Desimpelaere & voorzitter Didier Vandeputte, ook een kandidaat.
Als je Kimberly wilt steunen SMS "MWV 12" naar 6665!

Enkele minuten voor de start van de 1/2 marathon (155 aankomsten) en de 7.5km zomercorrida (69 aankomsten) gingen de hemelsluizen open. Sommige lopers hadden gehoopt op een beetje afkoeling en zelfs een beetje regen, maar zoveel nattigheid hadden ze waarschijnlijk niet willen meemaken.

De sympathieke Nico Serroen van Dapalo wint na een sterke maar vooral verstandige race in 1hr 10' 35".

Onze medewerkers op en rond het parcours kregen het hard te verduren. Afvalzakken deden zelfs dienst als regenvest. Sommige staan daar wel mee.





Maar zelfs dit slecht weer kon onze organisatie niet doen sputteren. Het was dan ook een opsteker als de vele wandelaars, joggers en wedstrijdlopers ons kwamen vertellen dat ze dik tevreden waren en volgend jaar weer present zullen zijn.

Joggen en wandelen in een groene omgeving. Wat kan je nog meer wensen!

Een speciale vermelding voor onze medewerkers en bestuursleden, altijd met de positieve ingesteldheid.





Hieronder alle foto's van het gebeuren.
2012-06-30 Kastelenloop

Geen opmerkingen: