maandag, juli 18, 2011

Brugse Metten - Club Brugge vs Bayer 04 Leverkusen

Vandaag was het zover. Als amateurfotograaf mocht ik tussen de echte gaan zitten. Langs de zijlijn foto's nemen van het vernieuwde Club Brugge tegen de Duitse vice-kampioen. Een unieke en bevoorrechte gelegenheid, ideaal om mijn kennis een beetje uit te breiden. 't Was dik in orde.

't Is toch niet op dezelfde manier dat je een wedstrijd "ondergaat" maar 'k heb toch kunnen vaststellen dat Club in de 1ste helft sterker was. Na de rust was het iets minder maar in de slotfase kon uitblinker Vadis Odjidja (2 doelpunten) prachtig gelijk maken via een subliem genomen vrije trap. Als er dan toch een winnaar moest zijn dan mocht Club meer aanspraak maken op de overwinning dan Leverkusen. Een 2-1 overwinning die vertrouwen moet geven voor de toekomst.